BEMUTATKOZÁS
Ügyvédi tevékenységemet 1992.-től, kezdetben egyéni ügyvédként, majd később egyszemélyes ügyvédi iroda jogállással végzem.

Napjainkra a polgárjog területére szakosodtam. Az ingatlanjog mellett cégügyekben és családjogi ügyek terén rendelkezem tapasztalattal. E szakterületeken szinte minden jogkérdés megérintett az okiratszerkesztések, perbeli képviseletek során. A cégjoggal kezdetektől fogva folyamatosan foglalkozom, számos igen összetett ügyletben működtem közre ügyfeleim érdekében és képviseletében.

TÁRSASÁGI JOG, CÉGELJÁRÁS
Gazdasági ügyek, felszámolások, csődeljárások.

A különböző típusú szerződések megkötése nagy szakmai hozzáértést és tapasztalatot igényel.

Ezek alapvetően meghatározhatják a későbbi tárgyalási, befektetési és esetleges perbeli pozíciókat.

INGATLANJOG
A szerződésekhez és a földhivatali eljárásokhoz - ide tartoznak az Ingatlan és az ingatlanjog egésze: lakás és ház, telek és beruházás, lakó és ipari ingatlanok - szükséges és előírt ügyvédi közreműködés biztosítja az ügymenet tisztaságát.

Ezekre a kérdésekre megkeressük az Ön számára legkedvezőbb válaszokat.

JOGI TANÁCSADÁS, PERBELI KÉPVISELET  
Az irodámban nyújtott tanácsadás, azaz a személyes konzultáció minden jogi képviselettel történő eljárás kiindulópontja. Ezen kívül a jogi tanácsadás segíthet olyan esetekben is, ha: Ön nem kíván eljárást indítani, csupán a lehetőségeivel szeretne tisztában lenni vagy ha önállóan kívánja képviselni magát a peres ügyében, de kezdeti iránymutatásra van szüksége.

Időpont egyeztetés szükséges! Kérem, érdeklődjön honlapom KAPCSOLAT menüpontjában megadott TELEFONSZÁMON vagy az ott található ŰRLAPON jelezze szándékát.