Általános tájékoztató

Mégegyszer az árakról, a rendelés menete.

A honlapok áráról:
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 13 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

Mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt is olvashattátok meglehetősen széles skálán mozognak a honlapok Árai. Függ ez többek között attól, hogy egy teljesen egyszerű bemutatkozó oldalt szeretnél ami gyakorlatilag egy vállalkozás bemutatásához is elegendő, vagy egy ennél sokkal részletesebb, galériát - űrlapot (esetleg autómatikus visszajelzéssel) is tartalmazó honlapra áhítozol. Egyet viszont tudomásul kell venni. Mégpedig azt, ha egy egyedi megjelenésű (nem sablon) honlapot szeretnél annak bizony ára van. Nem kis munka a programozás, a fotók méretezése, megfelelő elhelyezése, egyszóval a design kialakítása. Éppen ezért kérünk - mivel segíteni akarjuk a kisebb vállalkozásokat - ne ijedj meg az ismertetett áraktól. Zala Megyei vállalkozások számára egyébként a korábbi években eddig is jelentős kedvezményeket nyújtottunk a VÁLLALKOZÁST BEMUTATÓ HONLAPOK és az ÖSSZETETT CÉGES WEBOLDALAK árából. Az EGYSZERŰ BEMUTATKOZÓ HONLAP árából nem tudunk kedvezményt adni, azok már egyébként is egy nagyon támogatott áron kerülnek értékesítésre. Meg is látszik ennek eredménye a rengeteg általunk készített weboldalon, melyek rendszeres "gondozását, frissítését" folyamatosan végezzük. Így lesz ez nálunk a te honlapoddal is! Vállalkozásunknál ez nem így működik, hogy elkészült a honlapod és onnantól elengedjük a kezed.

Az alábbi ŰRLAP kitöltésével el tudod juttani hozzánk a szándékodat, elképzelésedet. Kérünk, hogy minden rovat kitöltésére fordíts kellő gondot, ezzel megkönnyíted számunkra az előzetes kalkuláció elkészítését amelyről rövid időn belül tájékoztatni fogunk, természetesen írásban.

A Spam levelek kizárása érdekében kérjük, hogy az alábbi mezőben adja meg érvényes, használatban lévő e-mail címét amelyre az űrlap megnyitásához szükséges linket el fogjuk küldeni Önnek.
LINK igénylése

Kötelező mező*

Tárhelyszolgáltatás
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 2 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

A tárhely vagy pontosabban webtárhely egy szerveren létrehozott, megfelelő méretű, elkülönített lemezterület, amelyre feltöltjük honlapod tartalmát, ahol elhelyezzük azokat a tartalmakat, amiket a böngésző meg tud jeleníteni weblapként a domain név visszafejtése után. Akár úgy is el lehet képzelni, mint egy üres telket, ahová olyan házat építesz fel, amilyet és amekkorát a telek mérete és lehetőségeid engednek. A webszerveren a weboldal futtatásához minden szükséges kiegészítés működik, így nem szükséges saját szervert fenntartanod (feltételezhetően nem is értesz ehhez, hiszen más területen dolgozol) weboldalad futtatásához. A tárhely röviden a webes megjelenés legolcsóbb fajtája, mely széles körben elérhető és elterjedt.

A weboldalak kiszolgálásán túl az emailezéshez szükséges programok is futnak a szerveren, így a tárhely az elektronikus levelezéshez is használható. Ügyfeleinknek a honlaphoz automatikusan biztosítjuk a szükséges és megfelelő méretű tárhelyet, saját tárhelyünk nélkül nem adunk ki kezünkből honlapot! A tárhellyel együtt jár a napi adatmentés, a folyamatos rendelkezésre állás. A tárhelyek díja havi: 3.000.-Ft + ÁFA. Abban az esetben, - mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt már taglaltuk - ha honlapod tartalma miatt szükséges annak folyamatos frissítése (ez általában vendéglők heti menüjének a feltöltésekor szokott előfordulni) úgy további havi 2.000.-Ft + ÁFA költséggel (összesen havi 5.000.- Ft + ÁFA) kell számolnod. Tehát ez az összeg egyáltalán nem "eget rázó" kiadás egy-egy hónapban és ezzel minden, a honlapoddal kapcsolatos munka lekerül a válladról.

"A semmiből nem lesz semmi. A valamiből lesz valami. Nálunk a tudás a valami, amiből neked honlapod lesz."
- Tóth Zoltán András